top of page
  • musiescola

ELS PREMIS MIQUELET GUARDONEN A MUSIESCOLA PEL SEU TREBALL SOBRE LA MÚSICA COM A EINA PEDAGÒGICA.

La Societat el Micalet va celebrar anit dia 30 de Novembre de 2019 la 32ª edició del tradicional lliurament dels seus guardons anuals, els Premis Miquelet.

El guardó Enric Soler i Godes d'experiències pedagògiques ha estat per a MUSIESCOLA per tractar-se d'una experiència nascuda de l'entusiasme, la il·lusió i l'esforç del professorat de música d'escoles públiques en valencià de les diferents comarques, que duen a terme al llarg de sis cursos consecutius estes jornades. Un treball col·laboratiu i intercentres que culmina amb unes trobades anuals de convivència musical escolar que enguany se celebraran a Tavernes de la Valldigna, Algemesí i Castelló de la Ribera.

És una proposta pedagògica amb els objectius ben seqüenciats, estimulant, participativa, integradora, innovadora i creativa que fa de les arts, de la música, de l'expressió corporal i de les danses de diverses cultures un mitjà per a treballar a l'escola les emocions i valors com l'ecologia, l'amistat, la tolerància, la pau i la igualtat de gènere.

282 visualizaciones
Entradas recients
Archivo
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page