MUSI

ESCOLA

ES TRACTA D'UNA TROBADA D'ALUMNES D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA DES DE 6 FINS A 12 ANYS, ON TOT ALLÒ RELACIONAT AMB LA MÚSICA TE CABUDA DALT I BAIX DE L'ESCENARI
INFORMACIÓ SOBRE LES DIFERENTS EDICIONS

PRESENTACIÓ

INFORMA'T ACÍ BAIX

\\CONCURSOS

Es realitzen diferents concursos per als alumnes participants, per tal d'aconseguir motivar-los i fer-los pastícips des d'un primer moment d'aquest experiència.

 

\\PASSACARRERS

Trobarem passacarrers al llarg de les seves edicions per que sàpien que la música està viva i en moviment i per a que tothom puga gaudir d'ella. Per tant traguem les batucades, grups de percussió, xarangues, xirimiters al carrer.

 

 

\\ACTUACIONS

Diferents actuacions envolten la trobada des de dferents escenaris. Actuacions vocals, intrumentals, danses, balls, moviments, percussió corporal, coreografies... amb música en directe.

 

 

\\AGERMANAMENT

Pretenem una jornada de convivència musical on tots som i tots estem per a corpartir escenaris i música. Tots ens identifiquem com a part de MUSIESCOLA i una samarreta ens defineix com a grup i com a equip.

 

 

\\TALLERS

Des de balls a flashmobs, MUSIESCOLA organitza tallers per a que tots participem.

 

 

\\BON AMBIENT

La música ens unieix i per tant predomina el bon ambient, la col·laboració, la solidaritat... i altres valors que comporta l'art i entre elles l'Educació musical.

 

 

\\TOTS TENEN CABUDA

Musiescola creix any rere any incorporant noves localitats i nous centres educatius, convertint-se en una trobada en continua ebullició i creixement, i amb nous reptes,

 

 

TAVERNES DE LA VALLDIGNA-SIMAT DE LA VALLDIGNA-BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA-XERACO-GANDIA-QUATRETONDA-VALÈNCIA-OLIVA-ALFAHUIR-RÓTOVA-CULLERA-BENIDORM-ALBAL-PAIPORTA-ALGEMESÍ-FAVARA-CASTELLÓ DE LA RIVERA.

 

 

 

CITES:
 

Volem mostrar el poder màgic de la música per a fer bones persones que desperten al món en el que vivim.

 

Hem de de descobrir el poder que té la musica, i que pot ser no canvie el món, però si els sentiments de les persones que viuen dins d'aquest durant un instant; i si no les pot fer ser millor eternament, si que aconsegueix que s'obriguen per dins i vore qui son realment mentre escolten o interpreten música activament.
I nosaltres, com a mestres de música tenim la sort de gestionar les emocions dels nostres alumnes mitjançant els sons.