top of page
  • 02/06/2019

Musiescola Guanya el premi BALDIRI

Musiescola va guanyar el premi Baldiri Reixac el passat 02 de juny de 2019 pel projecte col·laboratiu MUSIESCOLA V, "La mediterrània en clau de dona".

Fa 41 anys que els Baldiri reconeixen, impulsen i fan realitat projectes educatius que donen resposta als reptes de l’educació del s.XXI, que s’enfronten al fracàs escolar i a la desigualtat educativa, que impulsen noves competències, que generen oportunitats i eduquen en la solidaritat o la inclusió. I tot això ho fan posant la cultura, les arts i la llengua al centre. Perquè és amb la cultura i a través de la cultura que podrem transformar l’educació i la societat.

Musiescola ha estat guardonada pel seu treball col·laboratiu – Projecte intercentres (CEIP Divina Aurora de Tavernes de la Valldigna, CEIP Los Pinos (Bicorp) / CEIP Luis Vives (Quesa), CEIP Severí Torres de Castelló de la Ribera, CEIP Carmelo Tipoll (Ontinyent), CEIP Torrefiel (València), CEIP Juan Antonio Martines Torres (Aldaia), CEIP Serreria de València, CEIP Juan Esteve d'Albal, CEIP Rafael Altamira de Quatretonda, CEIP Joanot Martorell (Xeraco), CEIP San Miquel de Tavernes de la Valldigna, CEIP Rosa Serrano de Paiporta. CEIP Doctor Alemany de Cullera, CEIP Alfàndec (Tavernes de la Valldigna), CEIP Benicadim (Beniarbeig), CEIP El Perelló (El Perelló), C.E.I.P. Jesús de València, CRA Alfauir-Ròtova, CEIP Verge del Pilar d'Algemesí, Ceip Joan Martorell (Gandia), CEIP Jaume II el Just ( Benifairó ), CEIP Fèlix Olmos ( Favara ), CEIP Montdúver (Gandia), CEIP lluis Vives de Cullera, CEIP Benicadell (Beniarbeig), CEIP El Perelló (Perelló), CEIP Ciutat de Cremona, CEIP Magraner (Tavernes de la Valldigna) CEIP Santa Anna d'Oliva, de Tavernes de la Valldigna (Safor, País Valencià).

19 visualizaciones
Entradas recients
Archivo
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page